Lid worden

Iedereen is welkom in onze moskee om te bidden, lessen te volgen en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Hiervoor hoef je geen lid te zijn. Als lid geef je echter aan dat je zeer betrokken bent en onze moskee een warm hart toedraagt.

Wat houdt lidmaatschap in?

Als lid heb je een aantal rechten en plichten:

Je draagt maandelijks een bijdrage bij van € 12,50 om alle kosten van onze moskee te bekostigen.

Als lid betaal je maar nog een hele kleine vergoeding voor de lessen. Een voorbeeld van de lessen waar u gebruik van kunt maken is onze huiswerkbegeleiding.

Je krijgt stemrecht bij diverse belangrijke beslissingen en kunt hiermee jou stem en mening doen gelden waar nodig.

Je wordt per mail op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en toekomstige evenementen. Vermeld hiervoor jouw e-mailadres op de inschrijfformulier.

In eerste instantie zijn dit de gezinshoofden. Maar in feite kan iedereen lid worden.

Binnen de moskee kun je jouw lidmaatschap aanvragen bij de bestuurskamer. De contributie is € 12,50 per maand. Indien gewenst kan dit ook voor een gehele jaar worden voldaan i.p.v. per maand.

Overgeleverd door Abu Hurayrah van de Profeet vrede zij met hem:

Er is geen groep mensen die in een van de huizen van Allah bij elkaar komt om het Boek van Allah te lezen en het te onderwijzen of er zal over hen een innerlijke rust neerdalen, genade zal hen omvatten, Engelen zullen hun vleugels over hen uitspreiden en Allah zal hen onder Zijn Engelen gedenken. (Moeslim)