Nieuwe Moslims

Binnen de Jongerencommissie van Moskee Omar ibn al Khattab zijn we al enige tijd bezig met het geven van voorlichting over de Islam, of het nu gaat om het begeleiden van mensen die zich hebben bekeerd of zich willen bekeren, of mensen die simpelweg geïnteresseerd zijn in de Islam en er meer over willen weten of er vragen over hebben.

We hebben een speciaal pakket samengesteld voor Nieuwe-moslims die de islam willen omarmen, met daarin enkele boeken met basis- en praktische-informatie over de Islam en antwoorden op meest voorkomende vragen die bekeerlingen kunnen hebben. Daarnaast staan wij ten alle tijden open om uw vragen te beantwoorden en u verder hierin te begeleiden.

Binnen de jongerencommissie zijn ook mensen actief die zelf vanuit een niet-Islamitische achtergrond zich hebben bekeerd tot de Islam, we weten dan ook als geen ander hoe het is, wat er bij komt kijken en waar je behoefte aan kunt hebben in deze mooie periode van je leven.

Dus of je nu interesse hebt in de Islam en praktische informatie wenst over het bekeren, of je simpelweg wat vragen wilt stellen over de Islam uit interesse, we staan graag voor je klaar. Stuur ons s.v.p. een berichtje via de Contact-pagina van deze website en vermeldt daarin hoe je het liefst contact wilt hebben. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit kan op de manier hoe jij het wilt: of je nu een afspraak wilt maken, telefonisch iemand wilt spreken, via de mail contact wil hebben, Facebook, Whatsapp enzovoort, het kan allemaal.

Je bent ten alle tijden van harte welkom en de toegang tot de informatie welke jij vragen over hebt is zeer gemakkelijke en toegankelijk gemaakt.

We horen graag van je!