Project: Zonnepanelen Moskee Omar Ibn Al Khattab

Zonnepanelen

Een schonere toekomst met het produceren van eigen energie!

Zonnepanelen & warmtepomp

Wij zijn bezig om onze moskee te verduurzamen en schone energie te produceren. We zijn van plan om zonnepanelen op ons dak te installeren en een warmtepomp te plaatsen om onze vaste kosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu.

Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in elektriciteit voor ons gebouw. Dit betekent dat we minder afhankelijk zijn van traditionele energie bronnen zoals olie en gas. Het plaatsen van zonnepanelen op ons dak zal ons helpen om op de lange termijn geld te besparen op onze energierekening en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Moskee Omar Ibn Al Khattab

Installatie Warmtepomp

Naast de zonnepanelen, willen we ook een warmtepomp installeren. Een warmtepomp gebruikt de natuurlijke warmte die in de lucht of de grond aanwezig is om het gebouw te verwarmen en af te koelen. Dit betekent dat we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals olie of gas, wat niet alleen de kosten verlaagt, maar ook helpt om de uitstoot van schadelijke stoffen (CO2 uitstoot) te verminderen.

Moskee Omar Ibn Al Khattab

Duurzame toekomst voor onze moskee

We geloven dat het onze plicht is als moskee om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst voor onze gemeenschap en onze planeet. Door te investeren in schone energie en energie-efficiënte technologieën, kunnen we niet alleen onze operationele kosten verlagen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

“De wereld is mooi en groen, Allah heeft jullie aangesteld als rentmeesters om ervoor te zorgen, en Hij zal toezicht houden op hoe jullie handelen”

Zei onze Profeet Mohammed (vzmh)

Zonnepanelen: nieuwsupdate

De zonnepanelen zijn geplaatst

Geweldige prestatie van onze vrijwillige vakmannen en specialisten! Dankzij hun inzet hebben we met succes zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van onze moskee!

We zijn ontzettend trots op het harde werk en de toewijding van onze vrijwilligers. Ze hebben niet alleen veel tijd en energie geïnvesteerd, maar hebben ons ook enorm geholpen door aanzienlijke kosten te besparen op arbeid en installatie.

100%

Donatie Doel

100%

Status Zonnepanelen

Deze installatie van zonnepanelen is een belangrijke stap in onze inspanningen om duurzaamheid te bevorderen en ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. Door groene energie op te wekken, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar laten we ook zien dat we als gemeenschap verantwoordelijkheid nemen voor ons milieu.

Onze oprechte dank gaat uit naar al onze vrijwillige vakmannen en specialisten, evenals naar iedereen die betrokken was bij dit project. Samen hebben we een positieve impact gemaakt en laten we zien dat samenwerking en gemeenschapszin een verschil kunnen maken.

Moge Allah swt onze vakmannen en specialisten belonen voor hun harde werk en inzet!

Huidige status Warmtepomp

10%

Status
Warmtepomp

Wij hebben mbt de warmtepomp een aantal bedrijven gevraagd ons een offerte toe te zenden. Deze hebben wij inmiddels ontvangen en zullen in navolging hierop in gesprek gaan met een aantal van deze bedrijven. We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra er ontwikkeling hierop na volgen.

85%

Product Quality Index

92%

Energy Generation